• Ring oss: 51 80 09 00
  • post@arena-treningssenter.no

Ledige stillinger på Arena

Arena Treningssenter søker nå etter flere spreke personlige trenere. Elsker du trening og har lyst til å jobbe med mennesker i et hyggelig miljø? Da er dette kanskje jobben for deg.

 

illustrasjonsbilde av PT

Personlig trener (fulltid)

Antall stillinger: 3

Arbeidssted: Hinna og Klepp

Ønskede kvalifikasjoner: Sertifisert personlig trener (NIH, AFPT eller tilsvarende) og arbeidserfaring. Menneskelige egenskaper som evne til relasjonsbygging vektlegges. Søkere til stillingen må beherske norsk og engelsk.

Tiltredelse: Snarest

Lønn: Etter avtale

Litt om stillingen: Stillingen innebærer både salgsarbeid og coaching/trening av klienter. Mulighete for å jobbe med klienter både 1:1, i små grupper og via nettbasert coaching. Du bør kunne tilrettelegge trening for ulike aldersgrupper og nivåer, og for vanlige vondter og plager. Du må også ha evnen til å jobbe strukturert og selvstendig. Det er muligheter for å kombinere stillingen som PT med muskelterapi og/eller gruppetrening. Opplæring i relevante dataprogram og Arenas konsepter vil bli gitt.

 

Søknad med CV sendes til mari@arena-treningssenter.no eller geir@arena-treningssenter.no. Du kan også henvende deg til disse eller ringe 51 800 900 hvis du ønsker mer informasjon om stillingene.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by