• Ring oss: 51 80 09 00
 • post@arena-treningssenter.no

Røde arenajakker på solastranden

Arena Challenge 2017

 

Bli med i Arenas sommekonkurranse. Arena Challenge 2017 starter 7.6., og varer til og med lørdag 16.9. Konkurransen hjelper deg å holde formen og motivasjonen ved like ved å gi deg poeng og premier når du trener ved hjelp av appen Trimpoeng. Du får poeng både for trening inne på sentrene våre og turer ute. Målet er å få 2017 poeng.

Man trenger ikke å være medlem for å være med i konkurransen, alle kan laste ned appen og melde seg på. Hva med å utfordre kollegaer eller naboer og se hvem som klarer å få flest trimpoeng i løpet av sommeren?

Alle som oppnår 2017 poeng eller mer får en stilig finisher T-skjorte som bevis. Du får også premier når du når delmål underveis.

For å være med i konkurransen må du laste ned appen Trimpoeng. Du får poeng i konkurransen ved å registrere deg på gruppetimer, studiotrening eller PT-trening på senteret, eller ved å "sjekke inn" på elektroniske uteposter som du ser i Trimpoeng-appen på din smarttelefon.

Klikk her for å sjekke antall poeng du og andre deltakere har fått

 

Slik gjør du det:

 1. bilde av iphone

Last ned appen Trimpoeng til din telefon

Appen finnes for både iPhone og Android. Last den ned fra App Store eller Play Butikk og få tilgang til konkurransen på under 5 minutter!

Har du vært med på motivasjonskampanjen vår før er det bare til å åpne appen på telefonen din, du trenger ikke å registrere deg på ny.

Har du ikke smarttelefon? Ta kontakt med resepsjonen, så registrerer vi din deltakelse i konkurransen (NB! Uten app-en vil man kun få poeng for trening inne på senteret.)

iphone med liste over kampanjer

2.

Finn Arena

Når du har lastet ned appen og registrert din bruker, kan du se hvilke konkurranser som finnes i ditt område. Finn Arenas konkurranse på listen. Her kan du se hvilke uteposter du kan sjekke inn på, laste inn profilbilde, foreslå turmål med mer. Vi vil legge ut nye turer hver måned - tips oss gjerne om din favorittur!

Har du brukt Trimpoeng-appen før? Trykk på refresh for å få opp årets kampanje.

iphone med eksempel på utepost

3.

Samle poeng og nyt flott natur!

Funnet Arenas konkurranse? Flott, da er det bare å starte. God tur, og god trening! Husk å bruke #arenatreningssenter og #trimpoeng hvis du poster bilder på sosiale media :-)

Laster du opp et bilde av gjengen på tur til kampanjesiden blir vi kjempeglade, kanskje så glade at det kan vanke en liten bonuspremie?

 

Her er en oversikt over hvor mange poeng du får for ulike aktiviteter:

 • Gruppetrening: 60 poeng
 • Personlig trening: 100 poeng
 • Studio: 60 poeng
 • Arenaløpet: 517 poeng
 • Uteposter: 35 poeng

Så mye må du trene for å komme i mål:

 • Kun gruppetrening: 2-3 timer pr uke
 • Kun personlig trening: 1-2 timer per uke.
 • Kun apparattrening: 2-3 treninger per uke.
 • Kun turer: ca 5 turer pr uke.

Mangler du poeng når det nærmer seg slutten har du sjansen til å sanke mange poeng ved å delta i Arenaløpet, et løp/turmarsj fra Arena Hinna til Arena Klepp (ca 2 mil).

NB! For å få poeng for trening inne på senteret må du registrere deg i resepsjonsterminalen. Dette gjelder både gruppetrening, personlig trening og egentrening i studio.

Hadde du ikke dekning slik at du ikke fikk sjekket inn på turmålet? Ta kontakt med resepsjonen, så hjelper vi deg med å registrere poengene dine.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by