• Ring oss: 51 80 09 00
  • post@arena-treningssenter.no

banner arenaløpet

Arena til Arena-løpet 2017

Arena til Arena er et 20 km langt løp/turmarsj mellom Arena Treningssenter i Jåttåvågen og Arena Treningssenter på Klepp. Årets arrangerement finner sted kl 11.00 lørdag 16. september. Meld deg på nå, så har du et mål å trene mot i sommer, og noe å glede deg til etter ferien.

Løpet arrangeres for 4. gang og har 3 formål - å gi motivasjon til å trene i sommerferien, å være en sosial begivenhet, samt å samle inn penger til et godt formål (de siste to årene har mottaker vært Vardesenteret ved SUS). Vi tar derfor en liten startkontingent for å delta (200 kr for Aenamedlemmer, 250 kr for ikke-medlemmer) - dette gjør også at påmeldingen skal føles mer forpliktende. De siste to årene har vi samlet inn ca 10-12 000 kr til Vardesenteret, et tilbud til kreftpasienter og pårørende, vi ønsker selvsagt å overgå dette beløpet i år.

Følg denne lenken for å melde deg på. Betaling ved påmelding. http://arena.ibooking.no/?page=courses&ciid=769

Overrekkelse av sjekk til Vardesenteret

Løypen går på tur- og gangstier mellom Jåttåvågen og Klepp, via Sandnes. Underlaget er ca 40 % grus og 60 % asfalt, og det vil være drikkestasjoner ca hver 5. kilometer.

løypekart

løypeprofil

Det høyeste punktet i løypa er ca 40 moh. Bortsett fra et par slake oppoverbakker på slutten er løypa nesten helt flat, med gode muligheter for raske tider.

bildemontasje Arenaløpet 2015

 

Man trenger ikke å være en seriøs løper for å delta. Arenaløpet er åpent for alle, både de som er i god form og de som vil komme i form, Arenamedlemmer og ikke-medlemmer, tobente og firbente. Enya, spanielen på bildet over, har fullført Arenaløpet to ganger!

Alle deltakere får sjokolademedalje, kaker og kaffe i mål. Mer informasjon om premier etc kommer. Trenger du hjelp med å prikke inn toppformen til løpet så ta kontakt med en av våre PT-er. Vi har flere PT-er som er aktive løpere og/eller triatler, og som derfor har spisskompetanse på løping.

 Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by