• Ring oss: 51 80 09 00
  • post@arena-treningssenter.no

mor med barn på strand

Mor & barn trening starter opp i september

Mor & barn timer er beregnet på deg som nettopp har fått barn. Selv om timen primært retter seg mot mødre som nettopp har født har pappaer også lov til å komme. Treningen foregår i små grupper, maks 10 deltakere, og man har med seg barnet under selve treningen.

Treningen fokuserer på opptrening av mage- og bekkenbunnsmuskler og styrketrening for holdningsmuskulatur og generell styrke, men inkluderer også tøying og avspenning.

Etter treningen blir det mulighet til sosialt samvær med de andre deltakerne i et eget område.

Mor & barn vil være på timeplanen hver tirsdag og torsdag kl 12-12.45 på Hinna, og hver mandag og torsdag kl 12-12.45 på Klepp. Første trening vil være mandag 3.9. på Klepp og tirsdag 4.9. på Hinna. Du begynner når det passer deg - vi vil tilrettelegge for flere nivåer på timene. Flere timer vil settes opp ved behov.

Pris vil være kr 500 pr mnd - du kan da melde deg på og gå på de mor & barn treningene som passer deg. Betal for 1 eller 3 mnd om gangen. Gå til siden Bli medlem for å kjøpe abonnement på Mor & barn og få tilgang til å bestille plass på disse timene. Du kan også komme innom og prøve en gang før du bestemmer deg -  med forbehold om at det er ledige plasser.

NB! Før du deltar på disse timene bør du ha vært på 6 ukerskontroll og/eller fått klarsignal til å trene fra lege/jordmor. Pass på at du er i væskebalanse før trening. Ofte blir treningsøkten mer behagelig hvis du ammer før treningen. Husk å si i fra til instruktøren hvis du har behov for spesiell tilrettelegging eller hvis det er bestemte bevegelser/øvelser du ikke har lov til å gjøre.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by