• Ring oss: 51 80 09 00
  • post@arena-treningssenter.no

tredemøllerom

Tredemølle- og slyngetrening fra uke 18

Slynge- og tredemølletimene på Arena har tatt seg en liten pause etter påsken. Disse timene har blitt etterlyst av mange, noe vi tar som et tegn på at vi har klart å skape et godt produkt som verdsettes av brukerne.


Disse timene kommer tilbake igjen fra mai måned av. Noen av timene starter opp igjen i uke 18 og noen i uke 19. Timene vil imidlertid bli organisert på en litt annen måte enn før. Disse timene vil nå bli tilbudt som kurs, det vil si at man ikke melder seg på en enkelt time men et kurs på 6-8 uker. Slyngetreningstimene vil også utvides til 45 min varighet, slik at det blir tid til å fokusere mer på teknikk og gi mer individuell tilrettelegging.


Grunnene til at vi velger å gjøre disse endringene er:


• Plassgaranti. Når du er påmeldt på et kurs er du sikret plass hver eneste gang, du slipper å stå på venteliste og usikkerhet angående om du får plass.
• Med større skille mellom nybegynner og avansert nivå kan vi tilby mer avanserte øvelser og utfordringer til de som ønsker og trenger dette.
• Mulighet for å gi jevn progresjon.
• Når instruktøren vet hvem som kommer hver gang er det lettere å tilpasse og tilrettelegge timene til dine individuelle behov, registrere framgang etc.
• Klarere skille mellom personlig trening og gruppetrening. I realiteten har Arena siden vi introduserte slyngetimer og tredemølletimer tilbudt våre medlemmer gratis personlig trening. Disse timene har 9-10 deltakere som maks kapasitet, og det har ofte blitt gjennomført timer med bare 1-2 deltakere.

Med denne omleggingen innføres det også betaling for disse kursene. Skal Arena kunne fortsette å tilby medlemmene våre slike PT-grupper inkludert i medlemskapet må vi øke den generelle medlemsprisen betydelig for at dette skal være bærekraftig, noe vi per i dag ikke ønsker å gjøre. Som en overgangsordning vil alle som allerede benytter slyngetimer og tredemølletimer få første kurset gratis. Klikk på lenken under for å se oversikt og melde deg på. NB! Prisen som du ser gjelder ikke-medlemmer. Hvis du har aktivt medlemskap vil prisen endre seg til 0 ved påmelding.

http://arena.ibooking.no/?page=courses&ciid=665Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by