• Ring oss: 51 80 09 00
  • post@arena-treningssenter.no

tredemøllerom

Slynge- og løpetreningstilbud høsten 2017

Denne våren har vi på Arena testet en ny måte å organisere våre PT-grupper med slynge- og tredemølletrening. Vi har fått mange konstruktive tilbakemeldinger fra våre medlemmer angående den nye ordningen, og vi har valgt å lytte til disse. Fra høsten introduserer vi derfor følgende tilbud:

PT-grupper med slynge- og løpetrening inngår fra august av i et premiummedlemskap. Foruten disse PT-gruppene vil dette medlemskapet bl.a. også inkludere:

  • Tilgang til å booke plass på gruppetimer før andre medlemmer.
  • Mulighet til å fryse medlemskapet i perioder.
  • Rabatt på PT 1:1 timer.
  • Tilgang til app med treningsprogrammer for egentrening.

Gamle og eksisterende medlemmer vil få 50 % rabatt på premiummedlemskap. Premiummedlemskapet vil være fleksibelt, man kan gå tilbake til standard medlemskap når man ønsker (f.eks. i perioder der det ikke er PT-grupper på timeplanen).

Slynge- og tredemølletimene har nå tatt sommerferie, men kommer tilbake på planen i midten av august. Disse timene vil da ligge i det vanlige bookingsystemet, som før, og man booker plass og går på de timene som passer (trenger ikke å melde seg på en fast dag/klokkeslett).

Vi jobber nå med å samkjøre timeplanen for PT-grupper med den ordinære timeplanen, slik at tilbudet blir best mulig, og ser også på muligheten for å legge til flere typer timer. Mer informasjon kommer når timeplanen er ferdig.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer kan du gjerne ta kontakt med oss på post@arena-treningssenter.noFeil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by