• Ring oss: 51 80 09 00
  • post@arena-treningssenter.no

PT instruerer med kettlebells

Knalltilbud: Kjøp 20 PT-timer og få 2 stk kroppsanalyse med på kjøpet!

Trenger du litt ekstra pushing og motivasjon for å nå målene du har satt deg i sommer? Lurer du på hva som skjer i kroppen din når du trener, eller hva du kan oppnå med et optimalt treningsopplegg?

Nå har Arena et knalltilbud - kjøp en pakke med 20 PT-timer og få 2 stk kroppsanalyse med Inbody770 til en verdi av 1000 kr med på kjøpet!

Inbody770 benyttes både av sykehus og undervisningsinstitusjoner, og er et av de mest nøyaktige instrumentene for å måle kroppssammensetning og helsetilstand påinbody 770 maskin markedet. En test forteller deg bl.a.

- Hvor mye muskler, vann, mineraler og fett du har i kroppen.

- Fordeling av  muskler mellom ulike kroppsdeler. Dette kan bl.a. fortelle deg om du er like sterk på høyre og venstre side av kroppen eller om du har ubalanser.

- Hvileforbrenning.

- Visceralt  fett - mengden fett rundt de indre organer. Er dette for høyt øker risikoen for livsstilssykdommer.

Med rett trening kan du se store endringer i løpet av kort tid. En personlig trener tilrettelegger treningen spesielt for deg, og tilpasser øktene i henhold til din framgang og dagsform. Du presser deg hardere og får hele tiden kjekke nye utfordringer. I tillegg til å oppnå mestring, læring av nye øvelser  og gode treningsopplevelser blir også formen merkbart bedre.

Vi tilbyr tester med Inbody770på Arena Treningssenter  i samarbeid med Sprek Norge 4., 5. og 11. juni. Kjøper du timer med PT får du denne testen gratis. Deretter får du en ny test etter sommeren - sjekk forskjellen!

Henvend deg i resepsjonen hvis du vil benytte deg av dette tilbudet, eller send en mail til post@arena-treningssenter.no. Du kan også ringe 51 800 900 for å reservere en PT-pakke med kroppsanalyse.

Tilbudet gjelder t.o.m. 11.6.18. Begrenset antall - vi tar forbehold om at det kan bli utsolgt.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by