• Ring oss: 51 80 09 00
  • post@arena-treningssenter.no
Gruppetrening

Kondisjonstimer

Tredemølle gå/jogg: Trening i gruppe i tredemøllestudioet. Roligere tempo enn de andre timene, variasjon i tempo og stigning brukes for å øke/senke intensiteten. Musikk fra 60, 70 og 80-tallet gir energi og stemning. Passer godt for nybegynnere, seniorer og gravide.

Tredemølle Express: En 30 min supereffektiv økt på tredemølle. Korte intervaller hvor man veksler mellom å løpe og gå/jogge. Økten inkluderer oppvarming og nedjogg.

Tredemølle Intervall: Intervalltrening i gruppe kondisjonsavdelingen. Opptil 45 min varighet, inkludert oppvarming og nedjogg. Variert trening fra gang til gang. Maks 10 deltakere. Se egen side for mer informasjon.

Seniortrening: Variert trening for godt voksne. Både kondisjon og styrke. Aktiviteten varierer fra gang til gang - sykling, aerobic, yoga, styrketrening mm. 90 min. Dette er en kjekk og sosial time, og de fleste som er med tar en kaffe og en drøs i kaféen etter trening.

Step/styrke: Kondisjon og styrketrening med kjekke kombinasjoner til fengende musikk. Passer for alle. Middels intensitet.

Zumba: For øyeblikket den hotteste gruppetimen over hele verden. Grunnen er bl.a. fengende rytmer, enkle trinn inspirert av latinamerikanske danser, god kondisjonseffekt, høy fettforbrenning, og selvsagt at det er kjempegøy. Magen trenes gjennom hele timen. OBS! Husk å bestille plass på forhånd, denne timen er ofte full.

Se også oversikt over Les Mills-timer og spinning.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by