• Ring oss: 51 80 09 00
  • post@arena-treningssenter.no
Gruppetrening

Styrke og mental trening

 

MRL (Mage, rumpe lår): Styrketrening for de lår, rygg, sete og mage. Dette er de største musklene i kroppen, derfor blir forbrenningen høy. Ulike typer utstyr brukes. Passer for alle.

Pilates: Enkel styrketrening for mage og rygg med kroppen din som
motstandskraft. Enkel koordinasjon, passer både for menn og kvinner!
60 min, middels intensitet. Utstyr: matte, sklimatter, strikker og ball.

Senior sirkel: Sirkeltrening med enkle styrke- og tøyeøvelser for hele kroppen. 45 min varighet.

Seniortrening: Variert trening for godt voksne. Både kondisjon og styrke. Aktiviteten varierer fra gang til gang - sykling, aerobic, yoga, styrketrening mm. 90 min. Dette er en kjekk og sosial time, og de fleste som er med tar en kaffe og en drøs i kaféen etter trening.

Slyngetrening: 25 minutters styrketrening for både støttemuskulatur og store muskelgrupper. Kan tilpasses alle nivåer. Små grupper betyr at du er sikret god hjelp og oppfølging av instruktøren. Husk å bestille plass på forhånd. Se trailer for slyngetrening her.

Slyngetrening 1: 25 min styrketrening med slynger. Man lærer korrekt innstilling/bruk av slyngene og grunnleggende øvelser.

Slyngetrening 2: 25 min styrketrening, høy intensitet. Denne timen er beregnet på de som har trent en del med slynger før, eller er i ganske god form i utgangspunktet.

Spartacus: Sirkeltrening etter HIT-prinsippet (high intensity interval training). Øvelsene er valgt for å gi maks effekt på kortest mulig tid. Man varierer mellom generell styrke, core, og kondisjon/spenst. Her får du trent alt! Varer i 45 min.

Yoga: Klassisk yoga med fokus på riktig utførelse av øvelsene. Dette er derfor en fin time for deg som ikke har prøvd yoga før og for deg som vil utvide din forståelse av yoga. Hver time vil avsluttes med avspenning. 60 min.

Se også oversikten over Les Mills  TM gruppetimer

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by