• Ring oss: 51 80 09 00
  • post@arena-treningssenter.no
Vi tilbyr

Løpegrupper

Løpegrupper

I kondisjonsavdelingen på våre sentre har vi faste intervalltreninger på tredemøllene med løpecoach tilstede. De som leder gruppene er som regel selv erfarne løpere og/eller triatleter.

Intervallene vi løper varierer fra gang til gang, og du vil oppleve både mye variasjon og progresjon i treningen din.

Treningen passer for alle nivåer. Coachen bestemmer hvor lange intervallene og pausene er, og hjelper deg til å trene på riktig intensitet, men du styrer selv tempoet og stigningen på tredemøllen. Bruk gjerne pulsklokke hvis du har, men dette er ikke et krav.

Tredemølle intervall: Variert trening med intervaller som varer fra 20-30 sekunder opp til flere minutter. Intervallene varieres også mellom flatt underlag og oppoverbakke. Ca 45 min varighet totalt.

Tredemølle ekspress: Intensiv og tidseffektiv treningsøkt med korte intervaller, fra 20 sek opp til 2-3 min. 30 min varighet totalt.

Tredemølle Bootcamp: Kombinasjon av intervaller på tredemøllen og styrketrening på gulvet. Man jobber 4-6 minutter om gangen med styrke og kondisjon. En komplett og utfordrende treningsøkt. Ca 60 min total varighet.

Tredemølle Gå/jogg: Intervalltrening med litt roligere tempo og gradvis økning av intensitet. Man bruker hovedsaklig stigning for å øke pulsen. Musikk fra 60-, 70- og 80-tallet motiverer deg til å ta i. Ca 45 min varighet totalt.

Alle øktene inkluderer oppvarming og nedjogg.

 

Det er plass til maks 10 deltakere pr gruppe, dermed er du sikret god hjelp og oppfølging.

På grunn av begrenset antall plasser bør du forhåndsbestille plass i bookingsystemet vårt (husk også å hente ut billetten før timen).

Du trenger: treningstøy (NB! husk at det kan bli varmt på tredemøllen), gode sko (som er rene), vann/sportsdrikk.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli Medlem
© Copyright 2014. Designed & developed by