Om Arena

Familie senteret for deg som liker å bli inkludert og ivaretatt.

Arena Treningssenter er en lokalt forankret treningsskjede med flotte og moderne senter i Stavanger og Jæren. Selskapet ble etablert i 1997 basert på en visjon om et annerledes treningssenter for alle.

Vår fokus på deg, din tilhørighet, din trivsel og din glede er et påfyll for motivasjonen slik at du oppnår dine mål og ønskede resultater. Arena Treningssenter har lokale eiere og ledes til daglig av Tone Eide.

Mål

Arena Treningssenter holder til i Stadion Parken og på Jærhagen Klepp. Vi er til stede for deg som vil ta vare på helsen din. Vi vil lære deg å sette pris på trening og få deg til å kjenne treningsglede. Vårt mål er å være et treningssenter hvor service, kunnskap og glede går hånd i hånd. Hos oss skal du lade opp dine batterier, og hente hjelp til å nå dine mål i livet på en morsom og effektiv måte.

Hvorfor skal du velge Arena Treningssenter?

Fordi Arena Treningssenter har alt du ønsker deg!

Lokaler

Vi har nye, rene og moderne fasiliteter med flotte garderober, badstu, isdusj, massasje, solarium og stor bemannet barnepass ( lekerom)

Treningsfaglig tilbud og kompetanse

PT ( personlig trenger), gruppetrening i små og store grupper, muskelterapi, massasje og sportsernæringsprodukter er tjenester som ivaretar og bidrar til at våre medlemmer får utbytte av treningen hos oss.

Bredde for alle

Vi legger stor vekt på å ha trening som passer til alle, enten du er nybegynner eller elite utøver. Flere av våre ansatte har formell faglig kompetanse og til sammen har vi også den tyngste faglige erfaringen i landet tilgjengelig hos Arena.

Vi følger med i nyeste forskning på trening for å best mulig kunne gi deg den treningen som passer deg og som er inn i tiden. På den måten setter vi deg i fokus og følger med på hva som er best for deg slik at du hele tiden skal få nye utfordringer. Som medlem hos Arena Treningssenter lar vi deg komme med innspill på hva din kropp trenger for å holde seg i form.

Våre instruktører/ oppdaterte

Vårt varemerke er og har alltid vært at vi vektlegger høy kompetanse hos våre instruktører. Dette besørger vi gjennom at Instruktørene får jevnlig oppfølging og kursing for å sikre at de holder høy kvalitet og er faglig oppdaterte.

Instruktørene legger stor vekt på at du skal få de utfordringene du behøver for å komme i best mulig god form, at treningen er mest mulig effektiv og at du skal kunne oppleve treningsglede.

Gratis innendørs parkering

Arena Treningssenter er så heldige å kunne tilby deg, som kjører bil til treningen, gratis innendørs parkering på begge våre sentre. Dette er spesielt deilig om vinteren og ikke minst enkelt og trygt med tanke på at man slipper å løpe i trapper med is og snø til og fra treningen.

Vi mener at Arene Treningssenter AS har lyktes bedre enn noen andre i bransjen med en trivelig atmosfære, inkluderende miljø, og altså en plass som du er en del av og gleder deg til å besøke.

Velkommen til oss :-)

For mer informasjon kontakt oss på tlf 51 800 900/ 51426686 eller send en epost til post@arena-treningssenter.no

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem