Barnepass

Arena Treningssenter har barnepass til faste klokkeslett hver dag. På denne måten er det lettere for mor og far å få trent i den travle hverdagen. Vi har et eget rom som er betjent til faste tider, men det er også muligheter å benytte seg av rommet utenom disse tidene. Dette forutsetter at barnet er i stand til å passe seg selv. Vi gjør oppmerksom på at barn under 13 år ikke får oppholde seg i treningsarealene.

Du bør beregne en tilvenningsperiode for barnet ditt. Barnet bør bli kjent med personalet og Arena Treningssenter slik at det føler seg trygg og glad mens mor og eller far trener. Vær forberedt på at de første gangene du er på trening med barnet ditt så kan det bli lite trening på mor eller far.

Det er ikke mulighet å forlate Arena Treningssenter mens barnet er hos oss. Barnet kan være i Arena kids mens mor eller far trener og eller benytter seg av solsengene våre. Av hensyn til barnet bør ikke barnet være lengre enn 2 timer av gangen hos Arena kids.

Arena kids er et tilbud til friske barn. Dette er for å ta hensyn til ditt eget barn og de andre barna som er hos Arena kids.

Ved akutt sykdom, bleieskift, sult ol. vil du bli tilkalt slik at du selv kan ta deg av barnet ditt.

Av sikkerhetshensyn anbefaler vi at barnet er hos Arena kids under hele oppholdet på Arena Treningssenter. Ved toalettbesøk anbefaler vi at barnet blir fulgt.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem